Kalabaza, bere goxotasun eta testura leunarekin, gazta freskoaren krematasunarekin konbinatu dugu plater honetan. Osagai sinpleekin egindako errezeta da, baina emaitza sofistikatua lortuz. Gainera, aukera osasuntsua eta nutritiboa da, edozein momentutarako aproposa.
Errezeta honek konbinazio interesgarria eskaintzen du: labean edo air fryer-ean erretako kalabaza, krema moduan aurkeztutako gazta freskoa eta jogurta, eta azken ukitua ematen dioten espeziak eta tomate lehorra. Etxean egiteko erraza izateaz gain, oso moldagarria da: zaporea zure gustura egokitu dezakezu espezia desberdinekin. Orain bai, goazen pausoz pauso prestatzera!
Osagaiak
300 gr kalabaza
Jogurt naturala
80 gr gazta fresko
Gatza
Espeziak: romero, piperbeltza…
Olioa
Tomate lehorra kontserban
Eta prest!
Bihar instagramen elkarbanatuko dugu bideoa plater hau prestatzen, bertan ikusi ahal izango duzu dena pausoz pauso. Jarrai gaitzazu sare sozialetan @tolosakoazoka