Puerros cocidos en vinagreta - Mercado de Tolosa

Puerros cocidos en vinagreta

#Azoka lagunak #Recetas
Porru garai bete-betean gaude. Zenbat eta hotz handiagoa egin, orduan eta hobeak dira. Eta egunotako tenperaturei probetxua ateratzeko, errezeta berezi bezain xinplea prestatu dugu. Hona hemen azaroko errezeta: bildu osagaiak eta has gaitezen, 15 minutuko kontua izango da!

Badakit, bai, porrusalda eta porru-patatak udazken eta neguko oinarrizko dietako parte dira. Baina… zer diozu porru egosien inguruan? Bero, epel zein hotz jan ditzakezu, sarrera moduan, lehen plater gisa… Hona hemen errezeta erraza bezain erabilkorra.

RECETA: PUERROS COCIDOS

Ingredientes

Puerros
Cebolleta
Perejil
Vinagre
Aceite
Nueces

RECETA PASO A PASO:

  1. Corta los puerros
  2. Ponlos a cocer con un poco de sal durante 12 minutos
  3. Mientras, pica la cebolla
  4. Mezcla aceite y vinagre en una taza para hacer la vinagreta
  5. Cuando los puerros estén listos, añade las nueces, la cebolla y la salsa por encima

¡Listo! 

Puedes ver la receta paso a paso en nuestra cuenta de Instagram: